På torsdag åker vi till kärlekens huvudstad; Paris. I goda vänners lag ska helgen spenderas med att utforska Louvren, Notre Dame och Eiffeltornet. MEN framför allt ska vi göra en kulinarisk resa i det franska köket, här ska ostar, viner, fransk nougat, moules frites och bouillabaisse avnjutas!

Och hur laddar en upp för en sådan resa på bästa sätt? Jo, genom att besöka La Bonne Vie, en av Malmös bästa restauranger. En liten kvartersbitro som osar fransk anda och som serverar stans bästa fisksoppa och riktigt god moules frites. Vi bodde tidigare runt hörnet från denna stjärnkrog och besökte dem i tid och otid.

Sedan vår lilla bebis kom har vi dock inte haft möjlighet, så nu kändes det extra gott och lyxigt att få spendera gårdagskvällen på deras uteservering, med den charmiga serveringspersonalen, ett glas av deras fantastiska Marigny-Neuf Sauvignon Blanc som såklart gifter sig utmärkt med deras fisksoppa. Nästan så vi trodde att vi redan landat i Paris…

Ett besök på La Bonne Vie är ett måste om en är på besök i Malmö, eller för den del, bor i Malmö!

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.